Over ons

Welkom bij Borduuratelier Elite. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2009. Gestart met één borduurmachine bij ons thuis, zijn wij in de loop der jaren geëvolueerd tot een bedrijf met meerdere professionele borduurmachines en een uitgebreid klantenbestand. Momenteel werken wij dan ook samen met een gemotiveerd team om uw projecten te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van al uw kledij en textiel. Maar ook voor het bedrukken van uw textiel bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben ook geïnvesteerd in een DTG printer. Deze bedrukt uw logo full colour rechtstreeks op uw textiel. Flex en flock aanbrengen op uw kledij behoort ook tot onze mogelijkheden. 100% polyester kledij en diverse gadgets kunnen wij voor u sublimeren met het gewenste logo.

Alles wordt bij ons in huis geproduceerd, dit maakt van ons dan ook een 100% Belgisch bedrijf.

Indien u nog meer van onze mogelijkheden wil ontdekken, kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij staan u hiervoor graag te woord.

Denk eraan, de kledij die u draagt, kan uw perfect visitekaartje vormen.

Vandaag = drukken ... drukken ... drukken https://www.elitegifts.be/design-detail.php?prodSKU=Belgium-WC2018-WGB-W #redstogether #worldcup2018 #textielflex #bedrukken #textieltransfers

Posted by Borduuratelier Elite on Monday, 25 June 2018

Laatste borduurwerk van de week en het is er een dat je allemaal kent. Fijn weekend allemaal! #weekend #borduurwerk

Posted by Borduuratelier Elite on Friday, 8 June 2018

Nog enkele foto's van de fotoshoot vandaag... een zeer koppig model, maar goedkoop ;-) #borduurwerk #paarden

Posted by Borduuratelier Elite on Wednesday, 6 June 2018

laatste Realisaties